Pahoittelut, etten ole hetkeen ehtinyt päivittää kuulumisia! Ollut kaikkea muuta kiirettä, eikä oikeastaan mitään erityistä kirjoitettavaa tältä puolen. Poikasten Pulkan Facebook-sivuilla olen välillä postaillut pientä kivaa, kuten Haskelilaulun. :D

tiutiu4.jpg

Vietelty poikasten kanssa kesää kotosalla, minä ja mies töissä, poikaset kotona. Käyty lenkeillä takapihalta alkavalla ihanalla kallioisella metsäalueella ja kerran tehtiin yksi pidempi Pokemonien jahtauslenkki, joka sisälsi myös koirapuistokäynnin. Se oli ihan hupaisaa, kun välillä näytti, että heittäisin Dingoa tai Rokkaa pokepallolla, harmikseni en ehtinyt ottaa siitä yhtäkään kuvaa.

tiutiu1.jpg

Näin kesähelteellä on kuitenkin kuuma, joten en ole viitsinyt hirveästi koiria näännyttää. Ennemmin käytän nuo ensin viileässä metsässä lenkillä ja lähden sitten nappaamaan Pokemoneja, jos jaksan. (Pokemon Go on vanhana Game Boy Colorin pelaajana ollut monessa suhteessa iso pettymys, joten oma innostukseni sen pelaamiseen ei ole ollut kovin suuri... Mm. Pokemoneja ei voi levuttaa kamppailemalla, vaan pitää napata miljoona samanlaista pokemonia ja vaihtaa ne sen lajisiin karkkeihin, joita mussutamalla Pokemon sitten kehittyy.. PLAH! Ja napattavaa pokemonia ei väsytetä otteluttamalla, vaan nakellaan sitä vaan pokepalloilla. Pelin keskeinen idea tuntuu kadonneen..) Ja sitä paitsi 2 koiraa ja iPad on hitusen hasardi yhdistelmä...

tiutiu2.jpg

Rokalla oli tässä hiljan karvanlähtö ja on aika ruippanan näköinen otus siitä, mitä on näissä kuvissa. Dingokin on saatu mukavan hoikkaan kesäkuntoon jopa siinä määrin, että täytynyt vähän lisätä pojan sapuskointia. Tällä hetkellä saavat ruuaksi HauHau -märkäruokaa ja välillä raakoja luita.

tiutiu3.jpg

Schrödingerin syliintotuttelu on alkanut edetä hyvin. Poika ei enää rimpuile kynnet esillä pakoon, jos otan sen hetkeksi syykkyyn. Pitäisi saada aikaiseksi käydä ostamassa tälle valjaat ja aloittaa harjoitukset niiden kanssa, ennen kuin kesä päättyy. Ulkoiluhäkkiä ei saatu aikaiseksi vieläkään rakentaa, kun oltu koko kesä menossa. Pariin otteeseen Schrödinger on livahtanut ikkunasta takapihallemme, mutta olen onneksi saanut sen sieltä sisälle. Sördis ei pahemmin kiipeile sisätiloissa, mutten halua ottaa riskiä, että tuo ponkaisee aidalle ja lähtee menemään. Ei kissa hirveän kiinnostunut tuosta ulkomaailmasta onneksi ole ja tullut mielellään takaisin sisälle.

tiutiu5.jpg

Uudessa kodissa koirilla ja kissalla on ollut porttikielto makuuhuoneeseen, mikä on vähentänyt karvan määrää sängyssä ja vaatteissa ja noin yleensä makkarin lattia pysyy himpun verran puhtaampana, kun koirien mukana kulkeutuu hiekkaa sisälle jatkuvasti.. Sen sijaan nuo ovat molemmat vuoron perään olleet omasta halustaan välistä yön takapihalla - erityisesti nyt, kun on kuuma, Dingolle tuntuisi olevan helpompi nukkua viileässä yöilmassa. Koirat ovat tehneet itselleen pesän pensasaitamme alle. Piha on aidattu, joten ne eivät sieltä mihinkään karkaa. Ainakin toistaiseksi naapurusto on vaikuttanut ihanan eläinystävälliseltä - parilla muullakin naapurilla on koiria. Olen myös omalta osaltani koittanut huolehtia, etteivät nämä pääsisi pissimään pihapensaisiin tai aiheuttaisi muuten häiriötä.

Mukavaa kesänjatkoa kaikille Poikasten Pulkan lukijoille! :)