Huf, tänään pidin kaikkiaan kolmannet vetotreenit Dingon kanssa. Keksin jättää Rokan parvekkeelle tuoreen luun kanssa iltapäivälenkin jälkeen, niin saatoin lähteä siitä Dingon kanssa vetämään tämän juoksulenkin. Eipä me menty kun jtn 800 m ja sinäkin aikana Dingo tuntuu aina väsähtävän. Poika kaipaa joko paljon lisää treeniä (vaikka jaksoi kesällä juosta mettässä vaikka mitenkä) tai sitten se on epävarma.

Tänä talvena Dingolla tuskin viitsii mitään kuormaa vedättääkään, koska tuli tuossa puheeksi, että sen kyynärät ja lonkat olisi hyvä ensin kuvata. Tämän haluan tehdä muutenkin, mutta ollakseni realisti se ei nyt opiskeluaikana käy päinsä. Valmistun keväällä ja menen töihin, tällöin on kuvauksiin kyllä varaa.

Rokka-rassulla silmät punottaa, edessä lienee eläinlääkärireissu. Onneksi pidän jokaisella eläimellä omaa tiliä yllättävien sairauskulujen varalta (en luota siihen, että opiskelijabudjetilla olisi aina muuten rahaa, jos jotain yllättävää tulee), kaikkien eläinten tileillä on tällä hetkellä 50 euroa, yhteensä siis 150... Periaatteessa ne kaikki voi käyttää yhdelle eläimelle, jos muut on kunnossa ja yhdellä hätä. Tämä ihan siksi, ettei eläinteni lääkärintarve jäisi koskaan rahasta kiinni. Sitten, kun olen töissä, tulen lisäämään näiden tilien katetta aika tavalla, mutta nyt on aika mainiota, kun on opiskelijatuloilla tuonkin verran saanut talteen. (Siellä oli välistä enempi, mutta jouduin käyttämään niitä rahoja marras-joulukuussa eläinten ruokaan, kun oli tiukkaa.)

Opiskelijaelämä on muuten tämän köyhyyden takia ihan perseestä. Siksi en aio edes hakea enää minnekään korkea-kouluihin, kun ei huvita elää millään hiton 600e kuukausituloilla enää yhtäkään ylimääräistä kuukautta ensimaaliskuun jälkeen... Haluan työelämään, että voin lakata köyhäilemästä ja elää normaalisti. Ei tarvitse kyylätä viimeisen käyttöpäivän lihoja ja tunkea pakastimeen.

Vladimirille sain tänään järjestettyä taas aktivointihetken. Pistin ihan tarkoituksella teknomusaa soimaan ja tanssitin sillä kissatanssia koirien vetonarua käyttäen. Pitää joskus ottaa videota, kun kehitymme tässä asiassa. :D Poika sai kans puolkypsäksi paistettua kanan jauhelihaa, kun tein itelleni ruokaa, otin siitä vähän sivuun Vladdelle, ennen kuin lisäsin mitään mausteita. Vielä toistaiseksi näkyvät lojuvan kupissa, pitää kai koirille sitten antaa.. D: Ihme nirso kissa.