Tuli pitkästä aikaa tehtyä itse koiranruokaa. Meillä on tässä syksyllä vedetty pääasiassa Doggya ja Yarrahia, sekä raakoja luita... Tämä resepti syntyi vähän sen mukaan, mitä oli jäänyt ihmisiltä ruokia yli, joten sitä voi soveltaa juurikin, jos on esim. keitettyjä vihanneksia jäänyt sapuskasta yli, yms.
Ainekset:
500 g raakaa broilerin sydäntä
puolikas uunissa kypsennetty broileri
pussillinen pakastevihanneksia
keitetty peruna kuorineen
vehnäleseitä
auringonkukkaöljyä
Ohje:
1. Soseuta peruna ja pakastevihannekset kattilaan
2. Sotke sydämet sekaan.
3. Nypi broilerista huolellisesti kaikki liha, varo, ettei yhtäkään pientä luuta joudu joukkoon!
4. Lisää lihat, vehnäleseitä ja auringonkukkaöljyä sydänhedelmäsoseeseen. Sekoita huolellisesti
5. Tarjoile koirille koon mukaan: reilu kauhallinen kymmentä painokiloa kohti aterialla, jos koira saa ruokaa aamulla ja illalla. Tuplasti, jos ruokit koiran vain kerran päivässä.
Huom! Runsasenerginen, ei ainoaksi ruuaksi. Lähinnä mukavaa vaihtelua.
Jätä vehnäleseet pois, jos koirasi on sille allerginen ja huolehdi, että se saa riittävästi sinkkiä ravinnostaan jonkun muun ainesosan kautta.
lauantai, 29. syyskuu 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.