Otin tässä ja kävin blogini kaikkien kirjoitusten kommentit läpi, hyväksyin asialliset (vaikka oltaisiin eri mieltä kuin minä) ja poistelin asiattomat.

Kivat kannustavat kommentit lämmitti mieltä - lämmin kiitos niistä! :-) On ilo kuulla, että blogini lukeminen on mukavaa ajanvietettä joillekin.

Vähän asiattomuuksia joutui poistamaan ja sitä jäi miettimään, mitä ihmeen tyydytystä joku saa esim. siitä, että käy nimittelemässä itselleen tuntematonta ihmistä esim. vajaaksi. Hmm.. Huono kotikasvatus?

No enivei, kommentoikaa jatkossa paljon ja erilaiset mielipiteet on tervetulleita! Pyydän kuitenkin, että pysytään asiallisina, riitelyyn en viitsisi aikaani haaskata, kun siitä ei ole mitään hyötyä mielestäni... Toki tässä kirjoitan monista mielipiteitä jakavista aiheista, koska pidän tärkeänä, että niistä puhutaan. Painotan, että blogini sisältää nimenomaan meikäläisen omia mielipiteitä. Ne eivät ole absoluuttisia totuuksia ja erilaisista näkemyksistä voidaan keskustella ja pohtia, miten päästäisiin yhdessä hyviin lopputuloksiin.

Peräänkuulutan siis asiallista ja ystävällistä keskustelukulttuuria. Se ei ole niin vaikeaa, kun vähän yrittää! Eli ilmaise asiasi selkeästi, perustele oma mielipiteesi, älä nimittele tai mene henkilökohtaisuuksiin, esim. ala arvioida keskustelukumppanisi persoonaa. Nämä on minusta ihan itsestäänselvyyksiä ja pyrin itse niitä noudattamaan, aina sitä ei tietty täydellisesti osaa. Muistakaa kans, että maltti on valttia, ei kannata aina heti provosoitua kaikesta, vaan vetää henkeä ja yrittää ainakin itse pysyä asiallisena.

Kommenttien julkaisussa voi kestää, jos kommentoitte esim. puoli vuotta vanhaa kirjoitusta. En ota sähköpostiini ilmoituksia viesteistä ja tarkistelen aika harvakseltaan, onko sinne mitään tullut. Käyn katselemassa aina silloin tällöin, kun on aikaa ja mielenkiintoa.

Laitan tähän pienen kyselyn, johon blogin lukijat voivat halutessaan kommentoida. Toki olisi kiva ylipäätään tietää, moniko tätä lukee, joten voi kommentoida tähän vaikka huutamalla "hep!", jos ei muuta sanottavaa ole. :D

Poikasten pulkassa -lukijakysely:

1) TIEDOT

Nimimerkki/etunimi:
Ikä:
Sukupuoli:
Omat lemmikit:


^ Ei ole pakko täyttää, kiinnostaisi vaan kuulla, millaiset immeiset blogiani lueskelevat. :)

2) ARVOSANA
Arvosanasi blogille:
(kouluarvosana 4-10)
Perustelut:

3) VIERAILU
Kuinka usein luet Poikasten Pulkassa -blogia?
Suosittelisitko / oletko suositellut Poikasten Pulkkaa kellekään/missään?
Mitä kautta löysit Poikasten Pulkan?


4) RISUT JA RUUSUT
Mikä blogissa on sinusta hyvää?
Mitä asioita blogissa voisi kehittää ja miten?

5) TOIVEET
Millaisia teemoja toivoisit tässä blogissa käsiteltävän?


Voi ihan kopioida tuon ja vastata siihen kunkin kysymyksen alle. Negatiivinenkin palaute on tervetullutta, jos osaatte esittää sen asiallisesti. :)

En nyt lupaa mitenkään orjallisesti toteuttaa kaikkea tässä ilmi tullutta, kun blogi kuitenkin on lähinnä omien ajatusteni ja lemmikkieni kuulumisien julkaisuun, mutta pistän toiveita korvan taakse ja toki kiinnostaa lukea, millaisia kokemuksia ihmisillä blogistani on! :)