Tänäänkin (tiistai) tuli tuollaiset gourmet-henkiset koiranruuat väännettyä, niin pitihän sitä heittää tuo "Hevosenlihaa lohella ja maksalla" heittää Google Translaattorilla ranskankielelle. ;D

Ateria kahdelle, tarvikkeet:

Auringonkukkaöljyä

500 g jauhettua hevosta

200 g jauhettua lohta

400 g jauhettua maksaa

ruisleseitä

ulkoilevan kanan munia

2 ruokakuppia

pp12.jpg

Ohje:

1. Ota pakasteet vuorokautta aiemmin jääkaappiin sulamaan. Tai puoli vuorokautta aiemmin tiskialtaaseen.

2. Tee veitsellä viilto hevosenlihapötköön ja jaa se kahdeksi köntiksi kuppeihin.

3. Tee pieni reikä lohipakettiin ja tursottele se kummankin lihaköntin päälle mielesi mukaisina koristeluina.

pp15.jpg

4. Riko raaka kananmuna kumpaankin ruokaan, murra puolet toisen munan kuoresta ja ripottele lihojen päälle.

5. Löräytä auringonkukkaöljyä lihojen päälle.

pp13.jpg

6. Viimeistele koko koreus ripottelemalla annokseen ruisleseitä.

7. Halutessasi voit lisätä pari hedelmä- tai vihannesnokaretta ylläreiksi ja koristeeksi.

pp14.jpg