Tänäänkin (tiistai) tuli tuollaiset gourmet-henkiset koiranruuat väännettyä, niin pitihän sitä heittää tuo "Hevosenlihaa lohella ja maksalla" heittää Google Translaattorilla ranskankielelle. ;D
Ateria kahdelle, tarvikkeet:
Auringonkukkaöljyä
500 g jauhettua hevosta
200 g jauhettua lohta
400 g jauhettua maksaa
ruisleseitä
ulkoilevan kanan munia
2 ruokakuppia
Ohje:
1. Ota pakasteet vuorokautta aiemmin jääkaappiin sulamaan. Tai puoli vuorokautta aiemmin tiskialtaaseen.
2. Tee veitsellä viilto hevosenlihapötköön ja jaa se kahdeksi köntiksi kuppeihin.
3. Tee pieni reikä lohipakettiin ja tursottele se kummankin lihaköntin päälle mielesi mukaisina koristeluina.
4. Riko raaka kananmuna kumpaankin ruokaan, murra puolet toisen munan kuoresta ja ripottele lihojen päälle.
5. Löräytä auringonkukkaöljyä lihojen päälle.
6. Viimeistele koko koreus ripottelemalla annokseen ruisleseitä.
7. Halutessasi voit lisätä pari hedelmä- tai vihannesnokaretta ylläreiksi ja koristeeksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.