Lähetin otsikkona olevan tekstiviestin tänään poikakaverille tultuani töistä. Rokka ei nimittäin ollut tehnyt mitään tuhoja! Ainoastaan puuhaksi jättämäni pakkaukset, joissa oli naksuja sisällä, oli revitty auki. Ja koirat olivat vielä täyspitkän päivän tänään yksin, normaalistihan tuo poikasten "iskä" tulee aikaisemmin töistä kotiin ja kyselen tekstarilla oman työpäiväni jatkuessa, onko Rokka tehnyt pahojaan. Parina edellispäivänä sattui kaikenlaista. Pissat makuuhuoneen matolla (makuuhuoneeseen oli menty avaamalla ovi) ja tavaraa revitty. Tänään ei oltu tehty kerrassaan mitään.

Olen nyt pyrkinyt tekemään päivittäin pientä aktivointihommaa koirille ja panostanut vähän enemmän lenkkeilyyn. Työpäivien päätteeksi sitä tahtoo kyllä olla niin zombi, ettei riittäisi energiaa oikein mihinkään.

Aamuisin olen nyt skarpannut sen verran, että pihassa juoksuttamisen lisäksi käytän koirat 1-2 km pitkällä lenkillä. Tunnin reipas lenkki olisi aika jees, mutta toistaiseksi en ole saanut itseäni kuudelta ylös. (Asiaa ei auta yhtään, että pitää koko viikko tehdä ylitöitä. :P) No, pikku hiljaa tässä skarppaa ja parantaa asioiden laitaa. Uskoisin, että Rokan vaatima aktiviteetin määrä lisääntyy ajan kanssa, kuukauden päästä keittiön pöydän tuolien lomasta pyydystettävät aamiaisnappulat eivät ehkä riitäkään.

Myös namien piilotusta ja tottelevaisuusharjoituksia on tehty. Keskityn tällä hetkellä kummankin koiran kanssa paikka-käskyn treenaamiseen ja vahvistamiseen.

Toivon todella, että tuo yksinolotuhoaminen saadaan pikkuhiljaa kuriin. Tämänpäiväinen oli askel parempaan suuntaan, huominen näyttää, oliko vain yksittäinen päivä kyseessä.