Tuossa kun käppäilin Rokan ja Dingon kanssa lenkkiä tuli mieleen, että nämä kaksi ja Vladimir ovat vähän samantapainen kolmikko kuin laulussa lahjoja Jeesus-lapselle tuovat idän kolme viisasta tietäjää. Ovathan nämäkin musta, ruskea ja valkoinen ja liittyvät kaikki itään jollain tapaa: Dingo on kotoisin Virosta, joka luetaan Itä-Euroopan maaksi, Rokka on puoliksi siperianhusky, joten sen suku on vielä idempää. XD Vladimir on ihan supisuomalainen maatiaiskissa (tiettävästi, löytökissa), mutta sillä on kaunis venäläinen nimi. :D Ei sillä, että kolmikkoa voisi tietäjiksi kutsua, perin tietämättömiä hölmöläisiähän nämä ovat.

Lenkin lomassa hoksasin myös, että Rokka on kasvanut! Näin sen nyt pitkästä aikaa ilman valjaita ulkona, kun se oli valjaiden napsahdettua tänään poikki kaulapannassaan. Huomasin muuten, että se veti aikatavalla enemmän nyt, kun oli panta. Vaikkei nuo mitkään vedonestovaljaat ole, mitkä sillä on käytössä, normit K-Marketin y-valjaat (ostin uudet samanlaiset, mutteivat ehtineet vielä lenkille käyttöön). Rokka ei ole yhtä hoikka ruippana kuin aikaisemmin, vaan se on alkanut saada myös massaa (nyt se näkyy jopa sen ollessa kesäturkissa, kun sitä on nyt tottunut näkemään siinä talvikarvan sijaan), mikä on erittäin positiivinen asia.

Rokka ja Dingo olivat lenkin jälkeen iloisia, kun niitä odotti sisällä yllätys: K-Marketin eurolaatikosta oli tarttunut mukaan uusia koiranleluja - vetoköysi ja tennispallot molemmille! :D Nyt kaksikko retkottaa tuossa lattialla oltuaan koko päivän ulkona touhaamassa ja tehtyään sitten vielä pitkän lenkin. Rokka uuvahti ja vetelee sikeitä, Dingo vöhöttää tyytyväisenä. :3

Voisinkin listailla tässä kaksikon uusia lempinimiä:

Kettuli ja Kekkuli

Karvakukkaset

Örrinmörrikät

Mushukat

Karvakekkulit

Ötky ja Pötky

Puikula ja Pallero

 

Oletteko muuten huomanneet, että TV1:n Puoli Seitsemän -ohjelmassa on meneillään Lemmikkiviikko? Siellä vaikuttaisi olevan aika mielenkiintoista juttua. Harmittaa, kun tänään missasin ohjelman, kun siellä olisi ollut Tuire Kaimio vieraana. Eilen vieraana oli Lemmikkielämää-kirjan kirjoittanut Korkeasaaren ex-johtaja Seppo Turunen, sekä Kesyrottayhdistyksen puheenjohtaja. Oli myös mielenkiintoinen juttu terapialemmikeistä, minusta tosi positiivinen juttu, että joissain vanhusten asumislaitoksissa on eläimiä niistä pitävien vanhusten ilona. Joskus olen miettinyt, että Rokasta olisi hyväluontoisena ihmisläheisenä koirana tällaiseen. Myös Vladimir sopisi luonteeltaan vierailukissaksi.

Lisätietoa Puoli Seitsemän -ohjelman Lemmikkiviikosta, jos joku kiinnostui. :D Huomenna vieraana näyttäisi olevan Tanja Karpela, jonka koulutusohjelma on puhuttanut koiraimmeisiä viime aikoina. Kiva juttu, että eläinasiat saavat näkyvyyttä tv:ssä. :3