Kuvia hauveleiden sunnuntaiselta aamupissatukselta! :D

 

pusu_zps25f12c9d.png
Roksu kaipasi hellyyttä :3

 

DSC_0135_zpsa768046e.png
Dingo leikkii

 

DSC_0129_zps712ff8d6.png

"Roksu pani pehvansa pensaaseen.. Pensaaseen.."

 

DSC_0163_zpsb9fd28c9.png

 

DSC_0165_zpsd6e6dedf.png

 

DSC_0142_zps4f7168d6.png
Dingolla on asiaa.

 

DSC_0144_zpsbcdc38d2.png
Rokan juonekas virne.

 

DSC_0173_zps75be0cd2.png

 

Diksun_ilme_zps470f0e63.png
Osaa se Dingokin derpata!

 

Tällainen valokuvakeskeinen päivitys. Sain järkkärin hyppysiini, niin pääsi ottamaan koiruista vähän laadukkaampia kuvia! :D

Dingolle ja Rokalle kuuluu hyvää. Olimme uuden vuoden mökillä 10 ihmisen ja 4 koiran voimin, sujui ihan hyvin, eivätkä Dingo ja Rokka stressanneet raketeistakaan sen ihmeemmin. Mitä nyt vähän ihmeteltiin ja haukuskeltiin, kun taivaalla välkkyi outoja valoja. Onneksi eivät mitään hirveää stressiä ota, kuten monet muut koiraparat.

Dingolta sujui hyvin myös elo viikon ajan saman katon alla toisen uroskoiran, Rokan Usva-veljen kanssa. Pojat saivat vuoron perään olla ihmisten kanssa olohuoneessa ja Dingo oli sitten välillä makuuhuoneessa, päivisin jonkin aikaa kerrallaan autossa. Ei tuntunut pahemmin stressaavan, vaikka tiesi toisen uroksen talossa liikkuvan. Kerran piti vähän ärhennellä, kun kuuli Usvan rapistelevan oven takana. Kaverini Sada-niminen shibaneiti oli koirajoukon neljäntenä ja Dingo tuli sen kanssa hyvin juttuun - kunhan katsottiin, ettei kaksikon ollessa yhtä aikaa olohuoneessa sattuisi mitään ruokaa houkuttimeksi aiheuttamaan kränää, kun molemmat ovat ahmatteja ja niiden kokoero oli aika huomattava. (Toinen hyvä, jos Dingon päätä isompi.)

lumipallot_zps39c3c7b0.png

Rokka oli ihan onnessaan, kun sai viikon ajan telmiä veikan kanssa. Mökillä syntyi käsite "taistelevat lumipallot", kun Usva ja Rokka möhnäsivät keskenään lattialla pöhkön näköisinä.

derppisisarukset_zps89bbe358.png

Usva vasemmalla, Rokka oikealla, deppaamassa jälleen. Vaikka Usva on paljon Rokkaa isompi, Rokka kovapäisempänä tuppaa pomottamaan sitä. Hyväluontoinen Usva vaikuttaa aina vaan iloiselta saadessaan riehua siskonsa kanssa. (Usva ja Rokka ovat tosiaan samasta pentueesta.)