poipu001.jpg

Eipä ole hetkeen tullut Pulkkaan mitään kirjoiteltua, joten ajattelin nyt päivittää pitkästä aikaa vähän kuulumisia! :)

Joulun vietimme poikasten kummassakin "mummolassa", missä hauvelit sniffailivat onnellisina ihania tuoksuja. Sieltä suunnistimme Lappiin Kemijärvelle, jossa vietimme viikon mökillä hauveleiden kanssa. Rokka oli aivan elementissään Lapissa! Dingokin viihtyi hyvin...

Menoa ja kommelluksia mahtui uuteen vuoteen. Roksuli järjesti pientä jäynää ja päänvaivaa meille mökkeilijöille ja lähtöaamuna löysin ilotulituksia pakoon lähteneen ihanan koiran, jonka omistaja onneksi löytyi pannassa olleen puhelinnumeron avulla. Dingo ja Rokka eivät olleet kovin mielissään, kun otin kylmissään olleen hauvelin mökin kylppäriin odottelemaan, että isäntä tulee hakemaan sen.

Alunperin en löytänyt pannasta numeroa ja selvitin numerotiedustelun kautta Kemijärven löytöeläinpaikan. Soitin sinne ja tiedustelin mahdollisuudesta tuoda koira sinne. Kysäisin myös, millainen käytäntö heillä on, jossei omistajaa löydy. Osa kuulemma menee piikille. Löytämäni koira oli erittäin kiltti narttu, joten lupauduin antamaan yhteystietoni eli jossei omistajaa kuuluisi, voisin ottaa tytön meille kotia etsimään. Onneksi sitten lopulta hoksasin puhelinnumeron pannasta ja sain yhteyden suoraan omistajaan.

poipu002.jpg

^ Joulupäivänä Dingo ja Rokka pääsivät yhdessä vipeltämään tyhjään koirapuistoon. Dingo oli aivan onnessaan, kun pääsi juoksemaan vapaana. Se on nyt pariin otteeseen päässyt puistoilemaan turvallisesti aikana, jolloin muita koiria ei ole liikenteessä. Mm. Turussa käydessämme käytimme pojan yöllä puistossa. Viereiseen aitaukseen tuli myös narttu, joka ei aina tullut niin hyvin muiden koirien kanssa toimeen ja Dingo oli siihen aivan ihastunut ja hauvelit juoksivat aidan viertä edestakaisin.

poipu003.jpg

^ Iloinen Dingo Puotilan koirapuistossa. Kuvia olisi enemmänkin, mutta suurin osa on epätarkkoja, koska Dingo ja Rokka juosta vipelsivät ja leikkivät, enkä ole mikään kovin taitava järjestelmäkameran käyttäjä...

poipu004.jpg

Matkalla Kemijärvelle olimme yötä poikasten ukin eli isäni luona. Siellä uskaltauduin laskemaan poikaset vanhaan tuttuun metsään juoksemaan. Kumpikin oli aivan onnessaan.

Tällä hetkellä Rokka on kaverillani hoidossa, koska neidillä on kevätjuoksut. Ollut kova ikävä tyttöä ja tuntuu hassulta, kun se ei ole täällä (yleensähän olen laittanut Dingon hoitoon..) Dingo taasen on nauttinut olostaan huomion keskipisteenä.

Olimme Dingon ja Rokan kanssa maaliskuussa Finfur Animus - Häntien Taisto -nimisessä turrigenren tapahtumassa. Koirat sai tuoda hotelliin 20e lisämaksusta - toivon mukaan saa jatkossakin, vaikka Rokka aiheutti sunnuntaina pientä päänvaivaa. Ensin neiti avasi huoneemme oven ollessamme aamiaisella. Kivaa, kun kesken aamiaisensyönnin minulle tullaan sanomaan, että koirani vipeltävät pitkin hotellia.. Onneksi joku oli saanut ne takaisin huoneeseen..

Tämän jälkeen Rokka lukittautui huoneemme vessaan, eikä sitä saanut avaimella käännettyä auki, kun Rokka teki lukolle jotain sisäpuolelta käsin. Lopulta hotellin huoltomiehen täytyi avata lukon metallisuoja ja tiirikoida lukko auki. Onneksi emme joutuneet murtamaan mittatilausovea - siitä olisi tullut kiva lasku meikäläiselle.

Hotelli Gustavelundissa oltiin erittäin ymmärtäväisiä ja muutenkin koiraystävällisiä, joten voin suositella kyseistä hotellia lämpimästi koiransa kanssa matkustaville. =)

poipu005.jpg

Noin muuten ei kuulu mitään ihmeempiä. Saatiin laitettua hauvoille narut tuohon pihaan ja ovat viihtyneet ulkona mökäämättä liikaa. Dingolla on ollut tässä masu vähän kovana, helpotti, kun ostin sille Lidlistä AB-piimää.

Nauratti, kun itsehän syön aamuisin Weetos-muroja maidon kanssa, laitoin Dingolle samantapaisen annoksen, joka sisälsi piimää ja Hau Hau -nappuloita. XD

Koitan nyt taas potkia itseäni hieman aktivoitumaan tämän blogin kanssa, ettei se vallan kuole kokonaan!