Heh heh, Dingo vei Vladimirin makkarat:

 

Tosin Oliverin pentumaisesta kömpelyydestä tulee tuota katsellessa aina enempi Rokka mieleen... Vladimir on ehkä enemmänkin Tito... Tai luonteensa puolesta ehkä enempi Francis? XD

Sain tuossa nipistettyä vähän paremmin aikaa pojalle, kun olin aamulenkin jälkeen ruokkinut koirat ja laskin ne sitten saman tien syömään luita parvekkeelle. (Perunamuussin alaosassa näytti olevan turhan vähän jauhelihaa, joten otin eilisellä kauppareissulla Prismasta (jonne menin vielä kirjaston jälkeen) ostamani naudanpötsin sulamaan. Sotken sen illaksi perunamuussin sekaan.)

Havaitsin, että koirien köydenvetolelu on myös erinomainen kissan leikittämiseen. Heittelin sille myös serkkuni Vladimirin hänellä hoidossa ollessaan ostamaa leluhiirtä pojalle, mutta se ei oikein ottanut innostuakseen siitä.

Vladimir oli kivasti hiljaa viime yön. Annoin sille kahdelta yöllä - juuri ennen kuin menin nukkumaan - annoksen Gourmetia. Ilmeisesti se oli syönyt sen ja käpertynyt kylläisenä nukkumaan, sillä aamulla herätessäni se koisasi kerällä sohvalla...

Rokka sen sijaan ei jaksanut pidätellä niin kauaa, että olisin yhdeksältä ehtinyt sängystä vessan kautta ulos. Pestessäni hampaita se kävi luomassa eteiseen keltaisen valtameren ja väänsi vielä lämpimät tortut. Suurin osa osui hienosti sanomalehdelle. Noh, oma vikani, kun en käyttänyt sitä yöpisulla ennen nukkumaanmenoa.

Aamulenkillä maltoin jatkaa eilen aloittamaani uutta koulutusta. Piskit ovat saaneet tottua siihen, että vipeltävät vapaasti, joten ne jatkuvasti kokeilevat, josko minä luovuttaisin asian suhteen. Eritoten Rokka kokeilee jatkuvasti, Dingo tuntui hyväksyvän asian paremmin, joskin siinä kohtaa, kun Dingo päättää pungeta itsensä ohi, saa käyttää oikeasti voimaa korjatakseen sen takaisin. Valjaissa ei onneksi tarvitse pelätä, että korjaaminen vahingoittaiisi koiraa, joten sitä uskaltaakin korjata koiran takaisin sivulle vaadittavalla voimalla. Pannan kanssa minulla on aina pelko persiissä, että väännän koiralta niskat nurin.

Rokka keksi alkaa puikeltamaan ohitse niin, että kiertää Dingon taakse ja kurvaa sieltä edelle. Silloin sitä on hyvin hankala korjata korjaamatta samalla ihan asiallisesti kulkevaa Dingoa. Ja Rokka ei meinannut millään suostua kulkemaan minun ja Dingon välissä - mikä olisi hyvä siitäkin syystä, ettei Rokka ole tulilinjalla aina, kun Dingo pysähtyy pissalle.

Huff... Tässä kirjoittaessani Vladimir tuli purisemaan viereeni ja sille leperrellessäni äsken parvekkeelta laskemani Dingo tuli häntä heiluen sohvapöytäni viereen ja työnsi pyllynsä liki aamiaismurokulhoani häntä heiluen.. Sain pelastettua aamiaiseni täystuhohännältä, mutta Dingon häntäkarva hyökkäsi uiskentelemaan muroihin. Ja kiljahdus, jolla hätistelin Dingo-paran kauemmas, herätti parvekkeella nyt luista nauttivan Rokan huomion ja se tuli ikkunasta kurkistelemaan, mitä täällä tapahtuu. XD