En ole oikein varma, kiinnostaako ketään edes lukea tämmöisiä kuulumisia -artikkeleita (paitsi tuttuja), kun en itse ainakaan kauheasti seuraa kenenkään blogikuulumisia ja minua itseäni kiinnostavat enemmän yleiset ajankohtaisaiheet. Kommentoikaa, kumpi kiinnostaa enemmän, niin tiedän sitten ottaa teitä huimioon, arvoisat lukijat! :)

image.jpg

Schrödinger on lähtenyt sopeutumaan uuteen kotiin hyvin ja myös tottuminen koiriin on hyvässä vaiheessa. Toistaiseksi Sördis asuu vielä keittiössä ja koirat makkarin puolella, mutta esimerkiksi nyt olemme kaikki täällä keittiössä ja kissa on rauhallisena boksissaan, Dingo ja Rokka makoilevat tuossa lattialla.

Yhtenä päivänä Rokka ja Schrödinger olivat kanssani keittiössä kahdestaan ja sujui todella hyvin. Rokka meni tuttavallisena haistelemaan kissaa ja antoipa tälle pusunkin Sördiksen suuttumatta. Nyt eilen ja tänään poika on vähän sähissyt ensin Dingolle ja sitten Rokalle näiden tupattua liian lähelle. Arvelisin Sördiksen alkavan vähän turhautua keittiössä oleiluun, joten ajattelin nyt tänään avata kämpän kahtia jakaneet ovet ja laskea kissan ja koirat olemaan vapaasti kummallakin puolen.

Kissaa ei ole leikattu, mutta toistaiseksi kolli ei ole kuseskellut täällä hiekkalaatikkonsa ulkopuolelle. Toivotaan, ettei elinpiirin laajentaminen neljäänkymmeneen neliöön aiheuta sitä. Pitää myös huolehtia, että eri puolilla kämppää on paikkoja, jonne kissa pääsee halutessaan rauhaan koirilta. Eiköhän tämä tästä.

Schrödinger on myös syönyt todella hienosti raakaruokaa, mistä olen iloinen. Ainoastaan luinen liha vähän tökkii. Muuten on syönyt myös sisäelimiä. Siipikarjan liha ja sydän olleet selkeitä lemppareita. Myös tuore kala maistui, pakastekalan kanssa vähän nirsoili.