Joulun ja vuodenvaihteen kunniaksi kuvapäivitys! (Kun oli viimein tilaisuus näpsiä näistä kuvia koneelle.) Olin Rokan ja Vladimirin kanssa äidin luona jouluaaton, Dingo taasen jäi isän luo joulua viettelemään.

Vladimir sai joululahjaksi uuden raapimispuun, jonka ostin sille Vironreissulla. Rokalle ja Dingolle matkaan tarttui leluja, joista joululahjaksi säästin Rokalle vinkuvan pehmolelun ja Dingolle vinkupallon. Eritoten Dingo tykkäsi paljon uudesta lelustaan.
Vladimir on nyt pidempään äidin perheellä hoidossa. Koirat puolestaan lähtevät mukaani Kuusamoon vuodenvaihteeksi, menemme sinne kaveriporukalla... Vähän jännittää, miten Dingo pärjää, kun kaverini uroskoira tulee myös mukaan. Onneksi tilava mökki, niin molemmat pojat saavat olla erillään omissa oloissaan. Uskoisin kuitenkin, että viikon totuttelu saman katon alla tekee Dingolle hyvää, kun huomaa, ettei mitään pahaa tapahdu toisen uroksen läsnäolosta huolimatta. Otan tämän koulutuksellisen haasteen kannalta.

Mukaan lähtevä kolmas hauva on kaverini luo hiljattain muuttanut Rokan veli Usva. Siinä olikin varsin komea hauvapoika. Ulkoisesti samannäköinen kuin Rokka, mutta Dingon kokoluokkaa. Rokka ja Usva kohtasivat tässä hiljan ensi kertaa pentuaikansa jälkeen, kun pidimme Hopeanuoli-faniporukalla pienimuotoisen koirapuistomiitin Tampereella. Kaksikko tykkäsi riehua ja juosta vilistää pitkin tarhaa ja ne myös pitivät välistä toisilleen jöötä.

Dingo on muutenkin käyttäytynyt viime aikoina tosi hyvin. Ollut nätisti irti pihalla ja metsälenkillä (toisin kuin Rokka, jonka vapaanapito on tällä hetkellä hivenen hankalaa huonontuneen luoksetulon takia - pihassa pyörivät jänikset ja peurat meinaavat kiinnostaa neitiä ihan liikaa ja kai tuolla joku rajojenkokeiluvaihe on), eikä vastaantulleille koirillekaan ole rähisty.