Tässäpä tuore resepti, mitä hauveleilla on tällä hetkellä:
Pottumaksamuusi
Tarvikkeet:
0,5-0,7 kg perunoita
300 g pakastevihanneksia
kananmuna
400 g maksaa
1 kg jauhelihaa
oliiviöljyä
iso kattila
kauha
soseutin
Ohje:
1. Kuori perunat. Keitä niitä ja vihanneksia kattilassa noin tunti, kunnes ovat todella pehmeitä.
2. Kaada ylimääräinen vesi pois ja soseuta.
3. Sekoita kananmuna raakana kuumaan muussiin, murenna myös kuoret sekaan.
4. Lisää löräys öljyä. (Suosittelen auringonkukkaöljyä, mutta oli loppu, joten käytin nyt oliiviöljyä.)
5. Lisää jauheliha ja maksa sekaan. Sekoita. Lisää tarvittaessa vettä, jotta seos on sopivan kuohkeaa.
6. Tarjoile viileänä/huoneenlämpöisenä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.