Tässäpä tuore resepti, mitä hauveleilla on tällä hetkellä:

Pottumaksamuusi

Tarvikkeet:

0,5-0,7 kg perunoita

300 g pakastevihanneksia

kananmuna

400 g maksaa

1 kg jauhelihaa

oliiviöljyä

iso kattila

kauha

soseutin

Ohje:

1. Kuori perunat. Keitä niitä ja vihanneksia kattilassa noin tunti, kunnes ovat todella pehmeitä.

2. Kaada ylimääräinen vesi pois ja soseuta.

3. Sekoita kananmuna raakana kuumaan muussiin, murenna myös kuoret sekaan.

4. Lisää löräys öljyä. (Suosittelen auringonkukkaöljyä, mutta oli loppu, joten käytin nyt oliiviöljyä.)

5. Lisää jauheliha ja maksa sekaan. Sekoita. Lisää tarvittaessa vettä, jotta seos on sopivan kuohkeaa.

6. Tarjoile viileänä/huoneenlämpöisenä.