Ei herranjestas! Tajusin juuri, että huhtikuu on jo puolessa välissä, enkä ole päivittänyt Poikasten Pulkkaa tammikuun jälkeen!

Minulla on kuitenkin hyvä syy hiljaisuudelle: olin kunnallisvaaliehdokkaana Vantaalla, teemanani mm. eläinsuojelu.

Ohessa poliittinen blogini, jos Pulkan lukijat tahtovat käydä ihmettelemässä:

bannu.jpg

Oli aika mielenkiintoista päästä tutustumaan politiikan tekoon ehdokasnäkökulmasta. Aika vähän eläinasioista kuitenkin puhutaan politiikassa, mutta asioihin on onneksi tulossa muutosta. Hannan Hampaissa -blogin ja Facesivun puolelta voi seurailla lisää siihen liittyen. :)

Muita kuulumisia...

Dingo, Rokka ja Schrödinger voivat ihan hyvin. Rokalla on taas "pesimävaihe" eli hoitelee pehmolelua sohvalla. Viime yönä tyttö oli varastanut kaksi HauHau-makkaraa kaapista ja adoptoinut nekin pennuiksi pesäänsä. Eilen haskeli oli sitä mieltä, että folioitu grillissä käynyt maissi ja kesäkurpitsa olivat hänen lapsiaan.

valkeahaskeli.jpg

Tuommoinen pentu-aikuinen -vertailukuva tuli tehtyä Rokasta erääseen Facebook-ketjuun, jossa vertailtiin huskyristeytysten värin muuttumista iän myötä.

Dingo on alkanut laihtua huolestuttavasti ja ostin sille nyt aktiivisille koirille suunnattua muonaa. Jollei se auta niin täytyy alkaa epäillä jonkinlaista imeytymisongelmaa. Koirien syömässä ruuassa ei noin muuten pitäisi olla mitään vikaa, kun Rokka voi hyvin ja paksusti.

Olen myös mukana perustamassa Vantaalla ja Keravalla toimivaa eläinsuojeluyhdistystä nimeltään KeKo.

keko.jpg