Rokka-normal.jpgRokka ja Dingo olivat tänään ensimmäisen päivän yksin ja pärjäsivät ihan hienosti. Rokka ei ollut pistänyt mitään päreiksi - mitä nyt oli ilmeisesti vieraillut keittiön pöydällä rypistyneestä pöytäliinasta päätellen.

Aamulla ei kyllä olisi millään jaksanut sitä pitkää lenkkiä, mutta auttoi, kun oli etukäteen päättänyt tehdä sen. Nyt täytyy tässä tänään kehitellä koirille jotain sisäaktiviteettia - ulkona on ihan kamala sää, eikä mitään peruslenkkejä kummempaa voi siellä kuvitella tekevänsä.

Olen muuten tässä yksinoloa harjoiteltaessa tehnyt niin, että koirat saavat ruuan (Hau Hau -nappuja lattialle) nimenomaa jäädessään yksin, jolloin yksinolon pitäisi yhdistyä mukavaan perusasiaan. Ja heittelen tosiaan naput pitkin lattiaa, jotta siinä olisi vähän puuhaa syödä ne. Kiposta Rokka ainakaan ei ole tässä hirveästi ollut kiinnostunut syömään yhtään mitään.

Lisäksi ostin purukenkiä ja huomasin, että niiden sisään pystyy hauskasti piilottamaan nappuloita - tänään taitoin aamulla kahtia nakit ja tunkaisin ne kenkiin. Koirathan tietty tykkäsivät! x)

Ostin muuten viimein edullisen kamerakännykän, sillä nyt saa ainakin jonkunmoisia kökkölaatuisia kuvia otettua.. (Olisin kyllä valmis maksamaan enemmänkin parempilaatuisesta kamerasta, mutta simpukkapuhelimien valikoima on SURKEA, enkä todellakaan aio ostaa kosketusnäyttöpuhelinta. Olen huomannut, että jossei näyttöä saa suojaan, se naarmuuntuu nopeasti. Lisäksi VIHAAN kosketusnäyttöjä, olen iloinen, kun löytyi samantyylinen puhelin kuin minulla oli ennestään, mutta kameralla ja netinkäyttömahdollisuudella. Siis Samsung GT-C3595. Aika kömpelöähän tuo netissä surffailu kaikilla puhelimilla on, mutta ajaa tuo sen käytön, mitä nyt koneen ulkopuolella tarvitsee nettiä käyttää.)

Tulipa muuten myös laitettua pystyyn eläinsuojelullinen adressi: Pakkausmerkinnät eläinystävällisiä valintoja tukeviksi!

Saa allekirjoittaa ja jakaa, jos toivoo, että voisi eläintuotteita ostaessaan saada tietää, minkälaista tuotantoa tukee ja että pesuaineissa ja kaikessa muussa mahdollisessa olisi selkeät merkinnät, onko niiden kehittelyssä käytetty eläinkokeita vai ei. Tämä edistäisi eettisempien vaihtoehtojen yleistymistä ja siten eläinten hyvinvointia, kun kuluttajilla olisi aito mahdollisuus valita. Edellyttäen toki myös, että entistä useampaa kiinnostaisi, onko hänen shampoonsa testattu eläinkokeilla ja onko hänen juomansa maito lypsetty pihatossa vai parsinavetassa elävästä lehmästä. Vähän samaan tapaan kuin nyt voi valita, ostaako vapaan kanan munia vai virikehäkkimunia vaiko luomumunia.