Nytpäs on taas kotiuduttu maalta takaisin tänne kaupungin loskaiseen sykkeeseen. Ihanat kurakelit tosiaan, Dingo ja Rokka ovat jokaisen lenkin päätteeksi ihanan rapaisia. Kaksikon saa onneksi pyyhittyä märällä puuhkeellä puhtaaksi, kun hankaa tuossa eteisessä massut ja tassut... Niiden taiteileminen tuonne asunnon pieneen kylpyhuoneeseen voisi olla vähän jännää. Ei yhtään käy kateeksi kaveriani, jonka pitkäturkkinen lapinkoira pitää jokaisen lenkin päätteeksi pestä.. (Näitä hetkiä, kun olen iloinen, ettei Rokka perinyt turkin pituutta samojedinkoiraisukiltaan...)

Rokka osasi tänään olla nätisti koulupäiväni ajan kotona. Ei ollut edes pissannut sisälle. Eilenkin tuli vaan parit pissat, mutta minä jouduinkin olemaan 9 tuntia putkeen poissa.. :P Rokka oli myös mutustellut hiusharjani palasiksi ja saanut fiksun päähänpiston myös niellä niitä palasia, mitä piti sitten eilisiltana oksennella. Tänä aamuna unohdin lompakon kotiin ja kiisin heti asian huomattuani sitä hakemaan... Tulikin viime hetkellä, Rokka oli juuri rosvonnut sen keittiön pöydältä ja levitellyt kolikot pitkin lattiaa.. Njoh, tällaista tämä on. Jätän kyllä pennulle aina pahvipakkauksia, joissa on naksuja sisällä, sekä puruluita ja leluja, mutta ne laatikot on hetkessä aukaistu ja joskus sitä vaan näyttää löytyvän jotain luvallisia pureskelukohteita jännempää tavaraa..

Vladimir puolestaan on yllättänyt minut tällä viikolla suostumalla syömään tölkkiruokaa. Älysin heti tuoreeltaan kipata avatun tölkin pakasterasiaan ja pistää siinä jääkaappiin. Näin ruoka on pysynyt tuoreen limaisena ja ollut tarjoiltuna kuin suoraan annospussista.

Dingo ja Rokka tuntuvat olevan vähän ihmeissään, kun olen viikonlopusta saakka antanut noille valmisruokaa. Ei ole ollut oikein aikaa ja energiaa kokata niille, joten päätin vähän laiskotella. Nyt oltu siis sellaisella Jahti&Vahti ja Yarrah -linjalla. Rokka varsinkin yrittää välistä nirsoilla ja Dingokin suostui syömään nappuja vasta, kun kippasin auringonkukkaöljyä sekaan.

Tosiaan on nyt varsinaista mössöviikkoa vietetty, kun kissa ja koirat syö tölkkimössöjä ja ulkona kadut on täynnä MÖSSÖÄ.