Heipä hei lukijat! Ajattelin tällä kertaa esitellä teille uuden blogin, jonka eläinpiirtämistä harrastava ystäväni perusti. Blogi on nimeltään Silkasta piirtämisen ilosta ja käsittelee erilaisia piirtämistekniikoita. Annetaampa suunvuoro Fjallelle itselleen:

"Piirtämisen opiskelua, tekniikoiden tutkiskelua, tutoriaalien kokeilua ja kaikkea mikä liittyy piirrustusharrastukseen. Tavoitteena on oivaltaa, ettei piirtämisen tarvitse olla yksin harrastamista, vaan sen voi jakaa ystävien kesken. Myös on tärkeää tietää, ettei piirtämään tarvitse oppia yksin. Tämän blogin tarkoitus ei ole opettaa mitään, vaan jakaa ajatuksia, tekniikoita ja ratkaista yhdessä ongelmia mitä piirtämisessä voi vastaan tulla." - Silkasta piirtämisen ilosta

Tulen ainakin itse piirtämistä harrastavana seuraamaan mielenkiinnolla tuota blogia. Mielestäni se oli hyvä idea ja uskon, että sillä on paljon annettavaa piirtämistä jo harrastaville. Lisäksi toivon sen innostavan myös heitä, jotka eivät muuten kauheasti piirtele, kokeilemaan tätä mukavaa luovaa itseilmaisun keinoa omaksi ilokseen. Piirtäminen on mukavaa ja rentouttavaa. Se on myös hyvä tapa käsitellä omia tunteitaan, myös niitä vaikeampia, joita voisi olla sanallisesti vaikeaa käydä läpi. Niin iloja kuin surujakin.

Ja jottei tämä päivitys jää ihan tyngäksi niin loppuun pieni mainos, jos joku Poikasten Pulkan lukijoista tahtoisi teettää kyseisellä blogistilla kuvan vaikkapa omasta lemmikistään! :)

fjalle-normal.jpg