ppkivi-normal.jpg

Rokka kevättä rinnassa. Kuva tältä päivältä, 26.3.

Tänään ajattelin vinkkailla lukijoille kevään eläinsuojelutapahtumista!

 

Vaasa, lauantai 29.3.2014 - Kevätmyyjäiset

Vaasan kissatalon hyväksi Palosaaren järjestötalolla osoitteessa Vapaudentie 27, Vaasa.

"Liha- ja lohikeittoa sekä vohveleita. Paljon kirpputoritavaraa, leivonnaisia ja omia myyntituotteitamme mm. uusia t-paitoja. Tervetuloa!"

 

Helsinki, maaliskuun kaikki lauantait - DFO:n puoti

Dog Force Onen kauppa avoinna kaikkina maaliskuun lauantaina klo 12-16!

Paikka: Lehtisaaren ostari, sisäkäytävä, Lehtisaarentie 1, HKI.

 

Tampere, 26.4.2014 - Match Show

Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistyksen tukemiseksi. Tapahtumasta Facebookissa.

 

ppsohva-normal.jpg

Rokan tämänpäiväinen tottelevaisuusharjoittelu oli osittain valokuvausmallina toimimista. Neiti poseerasikin varsin kauniisti sekä ulkona, että sisällä. Meidän olohuone on nykyään mukavan koira-aiheinen! :D

Kuvauksen ohella harjoittelin uudelleen eilen aloitettua uutta liikettä, jossa Rokan pitää tulla istumaan jalkojen väliin, mennä maate ja ryömiä eteenpäin. Tyttö on päässyt hyvin jujulle tästä. Idea tuli Rokan Usva-veljen isännältä, joka oli tämän tempun armeijassa koiraohjaajana oppinut. Kuulemma hyödyllinen, jos pitää koiran kanssa kulkea matalana maastossa. No.. Jos joku kohjo pyssymies hyökkää tänne, osaamme Rokan kanssa paeta pitkin puskia. :D Ei no, kiva vaan, kun on saanut tuolle fiksulle tytölle mukavaa tekemistä.

Löytyi myös herkku, jolla Rokka palkkautuu hyvin: kermajuusto! Leikkasin siitä pieniä kuutioita, joita käytin sitten neidin namitteluun. Ulkokuvauksissa totteli kyllä hienosti ilman namejakin - kehut ja rapsutukset tuntuisi myös olevan yhtälailla toimiva palkka. :)

pploppu-normal.jpg

Heh, Roksusta ja Diksusta tulee aina välistä tällaisia hauskoja vahinko-otoksiakin. :D