Pahoittelen, etten ole päivitellyt Poikasten Pulkkaa hetkeen. Meillä on kaikki hyvin ja eläinsuojelurintamalla tapahtuu ajoittain mielenkiintoisia asioita. Oma aikani menee tällä hetkellä aikalailla koulussa ja eläintarinapuolella - jos joku tykkää lukea kirjoituksiani, kannattaa vilkaista tällä hetkellä tiheämmin päivittyvää Hammasnurkka-blogiani!

Rokan, Dingon ja Schrödingerin arkipäivärytmi on tällä hetkellä sitä, että herään kuudelta, jaan koko porukalle HauHau-pötkön (noin kourallinen Sönkölle aamupalaksi ja loppu pötkö puoliksi Dingolle ja Rokalle), syön aamupalan ja käyn metsälenkillä Dingon ja Rokan kanssa. Seitsemän ja kahdeksan välillä lähdemme mieheni kanssa - minä kouluun ja mies töihin. Poikaset ovat yksin kotona pidempään kuin Ruotsin laki sallii, reilu 8 tuntia. Jätämme tuolit ja jotain painavaa niiden päälle keittiön roskiskaapin eteen, ettei Rokka pengo niitä. Muuten se on aika kiltisti tekemättä tuhojaan. Jätän verhot auki, koska Schrödinger ja Rokka tykkäävät katsella ulos. Schrödingerillä on myös raapimapuu ikkunan vieressä, niin se voi katsella siitä ulos.

Itse pääsen yleensä viiteen mennessä takaisin kotiin, mutta jos en, mieheni pystyy työnsä puolesta käymään päivällä kotona lenkittämässä poikaset, etteivät joudu mitään kymmentä tuntia istumaan jalat ristissä. Iltaisin olen nyt tehnyt vähän pidemmän lenkin ihan katuja pitkin, kun metsässä ei tahdo nähdä mitään.

Kotiruokia teen harvakseltaan, yleensä nuo saavat lähinnä raakaa lihaa, kalaa, sydäntä ja maksaa, sekä satunnaisesti luita ja raakoja kanansiipiä. Myös puruluita ja purutikkuja annetaan välillä. Ja pizzakannikoita. :D

Poikaset viihtyvät tällä hetkellä pihalla vähän huonosti, hyvä, kun malttavat pisut käydä tekemässä. Oma aidattu piha tuntuu muuttuneen koirille lähinnä pakkopullaksi, jossa joutuu odottelemaan kämpän imuroinnin ja lattianpesun ajan.

Schrödingeriä ollaan vähitellen totutettu syliin. Valjaita en ole vielä kokeillut laittaa tälle päälle, pitäisi varmaan. Olen vähän skarpannut Dingon ja Rokan kynsien lyhentelyssä, mikä tuossa kesällä vähän jäi. Rokalla on pesimäkausi ja se hoitaa pehmokoiravaavia sohvalla. Dingo on hieman levoton ja vinkuilee - epäilen, että joko Rokalla on pian juoksut (justiinsa olivat) tai sitten todennäköisemmin jollain naapuruston koiralla on juoksuaika. Lenkeillä Dingo ainakin jumaa nuuskimassa haisuja. Rokka yrittää tutkia kaikki kolot ja pyydystää myyriä, Dingo yrittää syödä maata ja minä koitan katsoa näiden hulivilien perään.

Hihnakäytös on taas vähän metsittynyttä, Rokka on aloittanut remmiuhoamisen, täytyy vähän panostaa sen kouluttamiseen tässä...

Tämmöistä meille kuuluu, blogi saattaa olla hiljainen ensikuun ajan. Poikasten Pulkassa palailee tauolta viimeistään vuodenvaihteen jälkeen.

Rauhaisaa Joulun odotusta! :)