Pönötetään täällä hauvojen kanssa Tampereella. Oltiin vähän mökkeilemässä, Dingo onnistui saamaan pari hotspottia.

Vladimir on löytänyt uudesta kämpästäni oudon piilon: se menee keittiön kulmakaapin avoimesta pohjasta sisään ja mönkii sinne jonnekin. Vladdis diggailee myös seitsemännen kerroksen maisemista lasitetulla parvekkeella.

Kotiruokavalio on vähän jäänyt yllättäen iskeneen työttömyyteni takia ja ihan silkkaa laiskuutta. Nyt tällä viikolla tehtiin pitkästä aikaa kanansiipimurskepuuroa ja huomasi heti, miten poikasten kakan määrä lenkeillä puolittui verrattuna aikoihin, kun syötin Jahti&Vahtia.

Rokka oli mukanani Helsingissä katsomassa Suomenvierailulla ollutta Hopeanuoli-mangan piirtäjää, Yoshihiro Takahashia. Tyttö kävi myös lipaisemassa sensein kättä, minkä voisi sanoa olleen aikamoinen kunnia. Itse olen tykännyt Hopeanuolesta tosi paljon koko elämäni.

Roxu tuli siis mukaan ihan käytännön syistä: olisin muuten joutunut jättämään sen yksin vanhempieni taloon ja se olisi saattanut pistää siellä paikat remonttiin. Tytöllä on tapana rikkoa asioita, murtautua huoneisiin ja kuseskella ja paskannella ympäriinsä yksin jäädessään. En ole varma, onko kyse eroahdistuksesta, tylsyydestä vai vähän sekä että. Harjoitellaan tässä vähitellen sitä yksinjäämistä, mutta jos satun nyt löytämään työpaikan, niin pitää varmaan etsiä Rokalle päivähoitaja.