Heräsin aamulla kissan nau'untaan. Kuulosti ihan hidastempoiselta Nyancatilta.. Seuraavaksi Dingo alkoi piipittää samassa oktaavissa. Menin pahaksi onnekseni liikahtamaan ja kohta sain väsyneenä painia kahden innokkaan koiran kanssa, jotka hyökkäsivät sänkyyn herättelemään mammaa ja niillä on molemmilla karvan lähtö, joten en todellakaan haluaisi niitä sänkyä karvaamaan...

piha1.jpg

Dingo ja Rokka eilen pihalla koirapuistoilun jälkeen.

Tänä aamuna päätin sitten tarjoilla lihaa, jonka ostin lemmikeille vikoilla rahoillani Faunattaresta:

aamiainen.jpg

Koirien aterioita jatkoin puurolla, mutta Schrödingerille laitoin ihan puhasta lihaa.. Valitetavasti pojalle ei maistunut kuin tuo maistiaisiksi laittamani lusikallinen koiranpuuroa... Liha taisi olla liian kylmää, vaikka oli ollut yön yli sulamassa pöydällä.. Laitoin koirien puuroon myös voita ja margariinia. Olisin laittanut kananmunaa, mutta ovat loppu. 

s%C3%B6rdis5.jpg

Koitin tarjota loput lihasta puuroon sotkettuna, muttei maistunut enää.. No, hyvä, että poika haukkasi edes jotain, vaikka uusi paikka vähän jännittääkin.

Aamulla keittiöön tullessani huomasin Sördiksen löytäneen uuden mukavan makuupaikan tietokonepöytäni näyttösyvennyksestä:

S%C3%B6rdis4.jpg

Kivaa, että kisulle löytyi mukava paikka, mutta häiritsi kyllä lievästi nöräämistä.. Etenkin, kun koitettiin kavereiden kanssa pelata lolia...

lol4.jpg

Schrödinger on kovasti rohkaistunut minun suhteeni. Koiria vähän varauksella katselee, jos kurkkivat ikkunasta tai pitävät ääntä. Pysyttelee tietokonepöydän alla koirien käydessä keittiössä. Mutta hyvin mielestäni etenee..

puisto1.jpg

Kävimme eilen myös koirapuistossa ystäväni 12-viikkoisen kultaisennoutajapennun Nallen kanssa. Dingo suhtautui nuoreen urokseen rauhallisen välinpitämättömästi, Rokka yritti vähän turhan villisti haastaa pikkupentua leikkiin. Menimme tyhjään rauhalliseen puistoon, jossa ei ollut muita koiria niin ei tarvinnut pennun tai Dingon vuoksi jänskättää.

puisto3.jpg

Yksi parhaita Dingosta ja Rokasta saamiani yhteiskuvia. <3

puisto6.jpg

Tarhatäti, tarhasetä ja vaavi. <3

puisto7.jpg

"Minne tarhasetä meni?"

puisto8.jpg

Dingo ja Rokka vipeltävät.

puisto2.jpg

Hauweli ja Wauweli :3

NalleRokka.jpg

Rokka haastaa Nalle-vauvelia leikkiin. Vauvelista Roksu-täti on epäilyttävä.

puisto5.jpg

Nalle vipeltää reippaasti isojen koirien kanssa. <3

nalle1.jpg

Lutunen pieni hauvavauva. <3

nalle2.jpg