Dingo tuli tänään kotio ja olin aivan oikein arvellut, että Rokalla oli jääneet juoksun tärppipäivät jo taa. Aika rauhallisesti toisiinsa suhtautuivat - mitä nyt Rokka teki ilopissan lattialle Dingon nähdessään. :'D Hauvelit painivat äsken tuossa pirtin lattialla, kun katselin tv:tä töiden jälkeen. Dingo hieman hermostui Rokalle, kun tämä koitti nylkyttää sitä. Poika tuumi, että tässä menee nyt jotain väärinpäin.

Aiemmin iltapäivällä, kun käytiin lenkillä, molemmat vaikuttivat hyvin tyytyväisiltä, kun pääsivät yhdessä ulkoilemaan tavalliseen tapaan. Pakkasta oli toistakymmentä astetta ja Dingo-rukka vähän nosteli tassujaan, vaikkei pitkää lenkkiä tehty. Pitää yrittää huomenna taas lähtä Rokan kanssa vetojuttuja harjoittelemaan ainakin vähäsen, kun päästiin lauantaina niin hyvin alulle.

En olekaan täällä blogissa vielä tainnut hehkuttaa, että Rokasta tuli syksyllä täti! Rokan isovelipuoli Sirppi oli isukkina Lara-neidin pentueelle, jonka vaiheita kävin tänään katselemassa Noyal-blogista. Rokka-täti katseli myös uteliaana videoita vikisevistä palleroista. Roksuli tykkää muutenkin katsoa tv:tä. Se ei siis pelkästään kuuntele telkun luontoääniä, kuten Dingo, vaan se ihan oikeasti katsoo sitä!

Rokka on katsellut tv:tä ihan pikkupennusta saakka. Jos siellä menee jotain eläimiä, se kyylää tv-ruutua, vaikkei ääntä kuuluisikaan. Minulla on sellainen iso vanha laajakuvatelevisio. Joskus miettinyt, pitäisikö Rokalle hommata laajakuva-tv ja Animal Planet. XD Sunnuntainakin, kun katseltiin pikkujouluvieraiden kanssa Eläinvauvat-DVD:tä, Rokka seurasi karhun, suden ja ketunpentuja hyvin hyvin uteliaana.

Eikä Rokan kiinnostus rajoitu pelkkiin luontodokumentteihin. Se katsoo mielellään myös eläinpiirrettyjä. Roxun kanssa on erittäin viihdyttävää katsoa Hopeanuolta, missä on paljon koirien ääniä. Pentuna se uikutti kuilusta Daisukea pelastavalle pentu-Hopeanuolelle niin ihastuneena, että kehitimme kavereiden kanssa teorian, että Rokka on ihastunut Hopeanuoleen! Teoriaa tuki aikalailla, että Rokka söi kerran Weed-figuurini palasiksi, mutta jätti Hopeanuoli-figuurin koskematta, vaikka oli tipauttanut senkin hyllystä. Se oli varmaan mustasukkainen Sakuralle...

Nyt neiti nukkuu kerällä sängyssäni. Dingo puolestaan röhnöttää tuossa tietokonetuolin vieressä. Vladimir sen sijaan sai lähteä Helsinkiin Elli-tätiään katsomaan - veljeni halusi välttämättä ottaa Vladden jo nyt hoitoon, vaikka tarkoitus oli viedä se sinne joulun jälkeen, kun minä ja hauvat lähdemme uudeksi vuodeksi pohjoiseen mökkeilemään. Matkaan lähtee näillä näkymin myös Rokan Usva-veli, saa nähdä, miten onnistutaan sumplimaan sen ja Dingon kanssa samassa mökissä viikon ajan.