Ajeltiin tuossa poikasten kanssa tänne Hämeeseen. Nyt ei ilkeä pitää Dingoa ja Rokkaa metsälenkeillä irti, kun rupeaa varmaan eläimillä olemaan pesintä päällä, voisivat olla häiriöksi, vaikka ovatkin aikalailla välittömästi kytkettävissä. Käväistiin autolla rannassa ja Rokkahan innostui, kun näki järven. Eikun vaan hihna irti ja pentuhan paineli innoissaan järveen. Täällä on 15 astetta lämmintä. Siinä sitten kotiin tultua jätin sen pihalle juoksunaruun vähän kuivattelemaan.

 Vladimir puolestaan on nyt jotenkin virkistynyt kevään myötä. Illat jätkä ravaa parvekkeella, eikä tahtoisi tulla sieltä yöllä pois. Nyt täällä "mummolassa" poika kulkee jatkuvasti vintissä, siellä siitä on jännä seikkailla. Nytkin se taitaa olla siellä torkkumassa.

 Täytyy sanoa, että itselläkin ihan eri fiilis lähtä koirien kanssa lenkkeilemään, kun on lämmin ilma. Hyvä kun en ennen aamukahvia tapahtuneella aamulenkillä ottanut ja lähtenyt tempaisemaan 3,5 km lenkkiä. Varmaan tässä kohta suunnataan sinne.

 Rokka on keksinyt täällä maalla erittäin mielenkiintoisen tavan saada minut aamuisin ylös: jos en muuten nouse, se alkaa oksentaa lattialle. Nyt päätin pistää sille lopun: pyyhin vaan yrjöt pois ja menin takaisin nukkumaan.

 Sain tässä muuten neulottua ensimmäisen tilkun Operaatio Tilkkutäkkiin, joka on eräänlainen yhdistelmä eläinsuojelu- ja Hopeanuoli-fanitoimintaa.