image.jpg

Tampere jäi nyt taakse ja muutimme työn perässä Vantaalle. Poikaset olivat lähes koko huhtikuun isälläni hoidossa ja pääsivät uuteen kotiimme nyt muuttopäivänä. Uudessa kodissamme on aidattu piha, jonka Dingo ja Rokka ottivat saman tien omakseen. Nyt onkin sitten treenauksen paikka, että naapurit saavat olla omilla pihoillaan rauhassa ilman, että heille haukuskellaan. Sujunut ihan hyvin edellisessäkin kodissamme ja aidan takana asuvat naapurit saivat yleensä olla omalla pihallaan rauhassa koirien totuttua heihin. Nyt tällä hetkellä on se meininki, että jos pihalla haukuskellaan, sieltä tullaan saman tien sisälle muutamaksi tunniksi.

image.jpg

image.jpg

Schrödingeriä varten olemme suunnitelleet pihaan jonkun moista häkkiä, jotta hänkin pääsee nauttimaan kesästä. Myös pojan valjaisiin totuttaminen olisi tarkoitus aloittaa, jahka muuttokiireet helpottavat. Myös pojan leikkauttaminen pitäisi hoitaa mahdollisimman pian.

image.jpg

Sördis oli tänä aamuna pesiytynyt sohvalle jääneen vuodevaatepinon alle! XD Ihmettelin koko aamun, missä se on. Vladimirin ajoilta muistan jo, miten hyvin kissa saattaa piiloutua kämppään niin, ettei sitä tahdo millään löytää.

image.jpg

Kotimme lähellä on aivan ihana laaja metsäinen kallioalue, jossa olen para-aikaakin Dingon ja Rokan kanssa lenkillä. Tämmöinen luontopolku antaa koiralle ihan eri tason fyysistä ja henkistä aktivointia. Pidän poikaset kytkettynä, koska kiinnipitoaika ja lähellä kulkee niin moottoritie kuin junaratakin. Flexit pääsevät oikeuksiinsa tällaisissa paikoissa. Etenkin, kun olen kouluttanut koirat olemaan sotkematta niitä ja osaavat myös kiertää puun käskystä.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Mukavaa alkanutta kevättä lukijoille! Pysykää kuulolla, nyt muuttokiireiden loputtua alkaa tulla taas päivityksiä ahkerammin!