sss2.jpg

Näin nopeasti otti ja meni tämäkin kesä-heinäkuu. Päätin, että olisi aika vähän tuolla maallakin käydä ja olemme näillä minuuteilla Dingon ja Rokan kanssa sinne suuntaamassa. Schrödinger jää mieheni kanssa kotiin - saavat pojat vähän kahdenkeskeistä aikaa. Voi olla hyväkin, kun Schrödinger on viime aikoina vähän arastellut miestäni. (Noin yleensä Sördis ei pelkää miehiä, vaan tulee esim. veljeni ja kavereideni kanssa hyvin juttuun, isästänikin pitää kovasti.)

Sördis on muutenkin ollut vähän tuhma poika viime aikoina. Jouduimme heittämään lempinojatuolini menemään, koska Schrödinger pissasi siihen. Lisäksi katti on nyt useampaan kertaan livahtanut ulos, olohuoneen toiseen tuuletusikkunaan olisi korkea aika saada verkko! Toissapäivänä jouduin pyydystämään tuon jo naapurin pihalta saakka, nyt pitää olla supervarovainen noiden ovien kanssa ja aloittaa Sördiksen totuttaminen valjaisiin heti, kun palaan reissusta. Sille onkin hyvä aika nyt, sillä poika on jo alkanut tottua paremmmin esim. syliin nostamiseen, mikä on aika tarpeellista, jos meinaa ulkoiluttaa kissaa. Lisäksi tuolle pitäisi modata pihalle jonkun sortin ulkoiluhäkki, niin voitaisiin helteellä pitää ovea auki.

sss3.jpg

Kolmikolla on tapana kerääntyä ympärilleni, kun istun koneella nöräämässä. Aina välillä rapsutellaan ja puuhataan muuten jotain pientä. Ja käydään tekemässä metsälenkkejä - minä ja Rokka syömme mustikoita ja Dingo rupeaa sillä välin mutustelemaan multaa, jos silmäni hetkeksi välttää. Dingo ei ole ymmärtänyt mustikoiden hienoutta. Ehkä se pitää niitä narttujen juttuina ja kunnon äijänä vetää mutakakkuja mieluummin? :'D

eevee.jpg

^ Varo Dingo! Eevee hyökkää! :D