Ajattelin vähän tarinoida kuulumisia tänne nyt, kun en ole hetkeen päivittänyt blogia. Dingo on edelleen hoidossa isälläni Rokan juoksujen jäljiltä. Tänään oli tarkoitus hakea poikanen kotiin, mutta olen sen verran kipeänä, että täytyi lykätä reissua.

Etsiskelemme tällä hetkellä asuntoa pääkaupunkiseudulta, koska mieheni sai sieltä töitä. On ollut mukava huomata, miten paljon on tarjontaa myös asiallisesti eleleville lemmikinomistajille. Jossain paikassa oli, että vain yksi eläin per asukas niin sellainen paikka tietysti karsiutui pois. Välillä olen tässä ihmetellyt, miksi kummassa jotkut ihmiset luopuvat lemmikistään muuton takia. En koe mitenkään vaivalloiseksi löytää asuntoja, joissa lemmikit on sallittu ja jotka muuten vastaavat toiveitamme. Eiköhän tässä sopiva asunto löydy, kun rauhassa katselee.

Rokka ja Schrödinger pääsivät tänään herkuttelemaan silakoilla, sillä ne olivat tarjouksessa alle 5e/kg. Molemmat päättivät kuitenkin ruveta nirsoilemaan. Sördis vain nyrpisti nenäänsä, vaikka yleensä pitää silakoista ja Rokka taas kanniskeli silakat pitkin asuntoa. >.< Tällaisina hetkinä toivoisin oikeasti, että Dingo olisi kotona. Olisi joku ainakin, jolle ostetut herkut kelpaisivat ja saisivat nuo nirsoilijatkin vähän motivaatiota syödä, kun huomaavat herkkujen muuten katoavan parempiin suihin.