...Näitä aamuja, kun sitä oikeasti pitää juoda se aamukahvi, ennen kuin vie koirat lenkille. Onneksi Rokka ei ole enää siinä iässä, että pitäisi heti sen herättyä kantaa se ulos pissille. Minä tosiaan olen monet kerrat meinannut kahvikuppi-murokuppi-kahvi-maito -yhdistelmässä meinannut kipata juttuja väärään osoitteeseen. Nyt se ihan oikeasti tapahtui, onneksi älysin, että olin ottanut käteeni väärän pakkauksen, enkä ruvennu keittämään kahvia noilla Weetos-muroilla... :'D (Ja onneksi ei käynyt se tyypillisin moka, että meinaan kaataa maidon sijaan muroihini kahvia.. :P )

Kuvaa saa vapaasti levittää, koska minä vastustan ihmisten pakottamista heräämään aikaisin.

Vladimir tuossa muuten vihdoin ja viimein on hieman innostunut parvekkeella olosta. Sillä olisi kyllä kova tarve omanlajiselle leikkikaverille, kun on Rokka nyt kasvanut niin isoksi, että sen kilttikin leikki meinaa olla kissalle liian rajua... Eilen löytöeläinkodilla piipahtaessa tuli katseltua paria kisua sillä silmällä. Pelkään vaan, mitä tuo mies sanoisi, mutta sijoituskodin voisin tarjota jollekin löytökissalle siksi aikaa, että pysyvän saa... Saisi Vladdis seuraa, eikä miehellänikään pitäisi olla väliaikaiseen neljännen lemmikkieläimen majailuun nokan koputtamista.

Ja pääseehän se Vladdis tosiaan välillä äitini luo leikkimään heidän kissansa kanssa - ei ihan unohda, mitä lajia edustaa.

Kävin tosiaan eilen heittämässä pari löytöeläinkotimme kissaa uusiin koteihin. 200 km ajoa, mutta mitäpä sitä ei tekisi kodittomien eläinten hyväksi. Erityisen iloinen olen, että yksi pitkäaikaisimmista asukeistamme sai vihdoin kodin - sijoituskodin näin alkuun, mutta jos asettuu sinne kahden heidän aiemman kissansa kanssa niin on ottajien mukaan tullut jäädäkseen. Molempien kissojen saamat kodit vaikuttivat tosi ihanilta, turvallinen ulkoilumahdollisuus takapihan tarhassa ja lasitetulla parvekkeella. Mietittiin juuri mukana olleen kaverini kanssa, että paljon paremman oloisia kuin kummallakaan meistä on ollut, kun omat kissamme on meille aikanaan löytikseltä tuotu.

Dingo ja Rokka olivat mukana reissulla. Ikävästi tuli niille tietty autossa istumista, mutten uskaltanut niitä Raaheenkaan jättää sen rappukäytäväepisodin jälkeen. Kiva, jos sattuisi jotain ja minä olisin Oulussa! :O

Kissojen viennin jälkeen kävin leffassa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin jättänyt koirat autoon viileään parkkihalliin. Ulos ei enää uskalla jättää koiria autoon. Varsinkin auringossa auto kuumenee tosi nopeasti jo nyt, vaikka maassa on vielä lunta. Voi vain kuvitella, millainen tappava pätsi autot ovat kesäaikaan hikoilukyvyttömille koirille ja kissoille. Kokeilkaapa joskus huviksenne istua itse aurinkoon pysäköidyssä autossa 5 min, kun "omistaja piipahtaa kaupassa" niin, että se ikkuna on sen 5 cm auki, niin huomaatte, miksi niin moni lemmikki menehtyy joka kesä.

Joka tapauksessa, hauvakaksikolla olisi ollut varmasti ikävää nököttää siellä sen 2 tuntia. Onneksi kävi niin, ettei mukana ollut kaverini ollutkaan niin kiinnostunut näkemään Iron Skytä ja pyysi Oulussa asuvan kaverinsa hengailemaan kanssaan. He olivat sitten vieneet Dingoa ja Rokkaa ulkoilemaan, mistä olin suunnattoman kiitollinen.

Kotimatkalla oli hassu juttu, kun ajelin siinä vielä ihan leffan lumoissa ja kaverini näytti eläinkaupasta saamiaan ilmaisia annospusseja. "Eri rotujen erikoisruuat" särähti minulla lievästi korvaan natsielokuvan jälkeen. Noh, mikäpäs siinä, lollailtiin näille rotukohtaisille ruuille ja mietittiin, muuttuuko hänen lapinkoiransa nyt papillon-chihuahuaksi kun saa nameina niille tarkoitettuja nappuloita. XD