Kissanpennut Chirin ja Gabu kävivät taas tänään tervehtimässä koiria. Jätin Ziran syömään aamiaistaan kissahuoneeseen ja kannoin pennut sohvalle. Niistä on nyt tullut vahvempia ja rohkeampia ja kynnet alkavat olla jo niin voimakkaat, että sattuu, jos pentu tarraa niillä paljaalle iholle.

Pentujen tullessa huoneeseen Rokka oli "pesässään" sohvan takana, mutta tuli sieltä heti viereeni sohvalle ja otti emokoira-asennon. Se antoi kunnon pesun kummallekin ja ainakin Gabu tuntui rauhoittuvan Rokan läsnäolosta. Dingokin tuli viereeni rapsuteltavaksi. Chirin pompsahti tomerana lattialle ja hetken päästä sen veli seurasi esimerkkiä. Pennut taapertelivat tv-tason edessä ja Dingo vähän mörisi ja haukahteli, että mitä ihmettä, nuo kummajaisethan liikkuvat!

Rokankin annoin turvallisin mielin mennä pentujen viereen lattialle. Se selvästi tykkäsi hoitaa niitä. Nuuski ja nuoli emomaisesti kumpaakin pikku kissaa. Tällä hetkellä se seisoo kissahuoneen ovella ja kuuntelee pentujen kimeitä naukaisuja, vein näet pennut takaisin emonsa luo.

Gabu tarvitsee tällä hetkellä kovasti sylittelyä ja rohkaisua, koska se on pennuista selvästi arempi tätä nykyä. Alkuun se oli rohkeamman ja uteliaamman oloinen ja kyllä se nytkin vipeltää tutkimassa taloa ja kiipeilee. Chirin on vaan aina sitä askeleen edellä.

Dingo ja Rokka aloittivat muuten uimakauden! Rokka kävi ainoastaan kahlaamassa, mutta Dingo haki iloisena keppiä ihan uimalla kunnolla. Tonttiimme kuuluu joenranta, joten voi kivasti viedä koirat omassa pihassa uimaan ilman hihnaa. Toki tässä joenvartta lenkkeillessäkin on paikkoja, missä koirat pääsevät esim. flexi vapaalla vähän kastautumaan.