Annetaan hyvään kotiin 2 helppohoitoista siperianhuskya, koska perheen uusi pentu ei tule toimeen niiden kanssa.

"Olemme suloisia ja todella vaivattomia halikavereita. Olemme sisäsiistejä, emmekä ikinä käyttäydy millään tapaa huonosti. Tulemme toimeen kaikenlaisten lemmikkieläinten kanssa. Meitä voi pitää pienessäkin kerrostaloasunnossa, meitä ei tarvitse ruokkia tai käyttää eläinlääkärissä ja mikä parasta, meitä ei tarvitse viedä lenkille, eikä aktivoida henkisesti tai fyysisesti. Emme myöskään sinänsä kärsi, jos et jaksa huomioida meitä yhtään. Nytkin olemme asuneet monta viikkoa nykyisen omistajamme wc:ssä, ettei perheen uusi pentu kävisi kimppuumme.

Katso kuvamme, emmekös olekin lutusia?"

 

"Omistajamme hankki meidät hetken mielijohteesta - toinen on kotoisin eräästä Lontoon matkamuistomyymälästä ja toinen Raahen Halpa-Hallista. Myöhemmin hän tuli siihen tulokseen, että kaipaa koiralta enemmän haastetta. Hän otti ja hankki koiran, joka vaatii päivittäistä säännöllistä liikuntaa, monenmoista aktiviteettia, jonka ruokintaan ja eläinlääkärikuluihin palaa rahaa parhaimmillaan montasataa euroa kuussa. Jonka jäljiltä pitää siivota pissaa ja kakkaa ja oksennusta, joka tuhoaa arvokkaitakin esineitä pentuiän jyrsimisvimmassa ja jonka on päästävä ulos, satoi tai paistoi tai olipa mittarissa -30 astetta. Koiran, joka tarvitsee määrätietoisen koulutuksen, eikä muutu automaattisesti täydelliseksi kotikoiraksi.

Mikäli SINÄ kaipaat koiraa, jota ei tarvitse kouluttaa, jonka jälkiä et joudu siivoamaan, rokotuksia maksamaan, jonka ruokkimiseen ei tarvitse uhrata suuria summia ja jota ei tarvitse viedä lenkille tai rodunmukaisiin aktiviteetteihin, vaan kaipaat ihanan halittavan kaverin, jolle voit kertoa huolesi ja jolle voit vaikka pukea hassuja vaatteita ja käyttää trimmaamossa värjättävänä, niin otathan yhteyttä pikaisesti. Uuden omistajamme ei tarvitse myöskään olla huolissaan koira-allergiasta, sillä emme allergisoi ketään.

Me kaipaamme uutta kotia, sillä tämä todellinen koira on jatkuva uhka hyvinvoinnillemme!"

"Koska olemme keskiveron koirasta haaveilevan ihmisen unelmakoiria, meidät myydään 1000€ kappalehintaan tai eniten tarjoavalle. Sitä ennen jatkamme elämäämme ylähyllyssä oikean koiran ulottumattomissa..."